Beat the Box

Надскочете възможностите си

1.5 - 2 hours
Indoors
Competitive / Collaborative
15 - Unlimited

About

Beat the Box е тиймбилдинг игра, тип „escape rooms“, в която могат да участват много хора едновременно. Мобилна е и може да се организира навсякъде.

Всичко започва с тайнствено видео съобщение, в което мистериозен глас предизвиква участниците да започнат играта. Различните отбори имат ограничено време, за да разгадаят специален код, който спира обратното броене. Участниците стигат до финала на играта, само ако кодът е верен и се използва за отваряне на електронно заключена комбинация, преди времето да е изтекло.

Единствените полезни инструменти в стаята са заключените алуминиеви кутии за всеки отбор. Първата стъпка е да се отвори кутията. В кутиите отборите намират други кутии, в които се намират кодове и загадки, които трябва да бъдат разкрити.

В последната кутия участниците намират букви. Ако буквите са в правилен ред, ще се появи предварително определено послание към всички, което спира обратното броене и играта приключва. Напрежението е голямо и на моменти екипите се съмняват, че ще се справят, но точно както е в живота, спорта и бизнеса, хладнокръвният, логичен подход и вярата в собствените възможности гарантират успех и в най-безнадеждните ситуации. Тиймбилдинг предизвикателството не е лесно, но именно затова успехът е още по-сладък и ценен.

Learning Outcomes

Най-важното по време на играта е, че участниците обединяват сили и използват уменията си, за да взимат заедно креативни решения. Beat the Box е интересна с това, че освен с обичайното състезание между отборите, част от задачите могат да бъдат решени единствено и само в сътрудничество, за да бъде открит финалният код. Работата в екип и готовността за сътрудничество са всичко.

Related Testimonial

Beat the Box ignited creativity, strong cooperation and a high level of engagement within our team. Participants were filled with positive adrenaline. It was a perfect way of having fun, but also the activities are valuable learning tools. Highly recommended.

Eglė Rosenaitė
Wrigley Baltics

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

This product is ideally suited to a guided post-event debrief. To enhance the learning and make this activity even more meaningful conclude your experience with our unique purpose-built app. A customised debrief using Team Assessment Tool will bring lasting results and quantifiable returns, fostering team cohesion, individual personal growth, skills development, and thereby driving performance. Find Out MoreContact Us